Karriere

Ønsker du en karriere innen regnskap og økonomi? En jobb i Sand Økonomi byr på et sosialt miljø hvor de ansattes faglige utfordringer og trivsel på arbeidsplassen står sentralt.

Vår misjon er å gi våre kunder det beste grunnlaget for økonomisk styring og utvikling. Det stiller høye krav til oss, og vi er derfor opptatt av å drive frem et solid kompetansedrevet miljø med de beste rådgiverne innen bransjen.

I Sand Økonomi fungerer vi som et team, der vi alle er glad i å prestere. Det er en lett, leken og uformell stemning med takhøyde. Hos oss skal hver enkelt oppleve mestring, utvikling, raushet og lagånd. Sammen fokuserer vi på samhold, presisjon, kompetanse og trening. Vi er en sporty gjeng som setter stor pris på humor og sosiale aktiviteter. For oss er det viktig at hver enkelt opplever et arbeidsmiljø med positiv energi samt god balanse mot familie og fritid.

Elin Kvale, HR-ansvarlig

Jobb hos oss

Vårt selskap er i sterk vekst og har store ambisjoner som forplikter. Vi har stadig behov for dyktige mennesker som identifiserer seg med våre mål og verdier. Du er velkommen til å sende en åpen søknad til jobbsoker@sandokonomi.no.

Nederst på siden finner du ledige stillinger hos oss. Alle henvendelser behandles selvsagt konfidensielt.

Elin Kvale, HR-ansvarlig

Ledige stillinger

Vi har ingen ledige stillinger ute akkurat nå, men vi tar alltid imot åpne søknader.