Skreddersydd regnskapsløsning med Tripletex for IT-startup Playfinity 

Vi har fått lov til å samarbeide med mange spennende selskap de siste 10 årene, og Playfinity er definitivt en av dem. Reisen fra idè til ferdig lansering er lang, men samtidig veldig spennende.

I den forbindelse har vi tatt en prat med Henrik Stub Aune, en av gründerne bak Playfinity, om utfordringen de har møtt underveis, samt visjonen og behovet for rådgivning rundt økonomi.

«Dyktige og proaktive medarbeidere som er mer opptatt av å gjøre ting enkelt fremfor å føre mest mulig timer selv, er kjernen i vår opplevelse av Sand,» sier Henrik, en av gründerne til IT-startup Playfinity.

Visjonen til Playfinity

Visjonen til Playfinity er enkel: å bruke teknologi til å få barn fra 8 til 100 ut i fri lek.

“Gode spill skaper både god læring og teknologiforståelse, og enkelte spill er ganske sosiale. Men svært få spill støtter opp under kreativiteten til barna siden spillene gjerne er laget slik at man må følge strukturen som spillutvikleren har laget. Denne utfordringen i tillegg til behovet for å være i aktivitet er de to viktigste områdene vil vi løse,” sier Henrik. “Derfor er våre spill slik at barna selv setter opp reglene for spillet. Og når det spilles er de alltid i aktivitet, slik som å kaste ball eller leke med sensoren som en shuffleboard eller kurong-brikke.”

Mobiletelefonen er i bruk, men den er i lomma mens man spiller, og opplevelsen kommer gjennom lyd i tillegg til fysisk aktivitet.

Grunder-reisen

Playfinity startet fulltid med prosjektet i sommeren 2016 da de kom med på katalysatorprogrammet til StartupLab og fikk Founders Fund med som investor. I løpet av 2017 fikk de en rekke gode investorer på laget. Investorene delte deres visjon – nemlig å få mennesker ut i aktivitet.

Behovet for rådgivning rundt økonomi oppsto gradvis

I startfasen hadde Playfinity regnskapet i Excel, men i 2017 vokste bilagsmengden. Det bygget seg opp med administrativt arbeid, og de ansatte i bedriften hadde mindre tid å jobbe med produktutvikling som var aller viktigste i fasen Playfinity var i. Da ringte de Sand Økonomi for å automatisere en del økonomioppgaver og komme i gang med Tripletex som nytt økonomisystem.

Økonomiløsning tilpasset oppstartsbedrifter

Tripletex er et skybasert økonomisystem som gir mindre bedrifter muligheten for å ta et steg om gangen, uten å gjøre store software investeringer først. Et fleksibelt system som kan vokse sammen med selskapet og menneskene som bruker det. Sand Økonomi tilbyr regnskapspakker og økonomiløsninger tilpasset for oppstartsbedrifter. “Jeg hadde flere besøk på deres kontor og de var veldig tilgjengelige og gode rådgivere“, forteller Henrik. “Sand Økonomi var heller ikke ivrig med faktureringen, som er godt for et nyoppstartet selskap.”

Har du en oppstartbedrift og trenger hjelp med regnskap og økonomi? Ta kontakt med oss for råd ved å ringe 22442222, eller sende oss en email fra vårt kontaktskjema.

Les mer om Playfinity på www.playfinity.io