Om oss

SAND Økonomi AS leverer autorisert regnskapsførsel og nærliggende rådgivning. Vi er grunnlagt på ideen om at det er mulig å jobbe smartere med regnskap, og at god økonomisk styring gir bedre prestasjon for våre kunder.

Selskapet ble startet i opposisjon til bransjen generelt, og det man mente var for lite fokus på effektive prosesser og kvalitet for sluttbruker. Vår erfaring var at for mange regnskapskontorer fokuserer på manuell produksjon av regnskap som tilfredsstiller lovgiver, skatt- og øvrige myndigheter, mens de færreste fokuserer på hvordan man kan skape verdi for sine kunder. Med dette som grunnlag har vi bygget betydelig erfaring og ekspertise innen regnskap, rådgivning, skybaserte økonomisystemer og outsourcing. Riktige verktøy gir smartere regnskap.

Vår misjon er å gi våre kunder det beste grunnlaget for økonomisk styring og utvikling.  Grunnlaget skal være av høy kvalitet, effektivt og tilgjengelig! Dette realiseres gjennom grundig behovsanalyse, gode rutiner, og valg av riktig system.

SAND har hovedkontor på Skøyen i Oslo, og avdelingskontorer i Bergen og Tønsberg. Våre medarbeidere består i hovedsak av dyktige revisorer, siviløkonomer, autoriserte regnskapsførere og regnskapsførere. Vi har høy kompetanse på det vi driver med. SAND ble stiftet i 2008, og har vært Gaselle-bedrift de siste 4 år.

VI HJELPER DEG MED DET DU TRENGER

Hver bedrift, forening og organisasjon har forskjellige behov. Enkelte har dedikerte ressurser og lang erfaring med å håndtere økonomi og regnskap, mens andre helst vil sette det ut.

GJØR-DET-SELV

Du får gode råd og de beste tipsene. Vi sørger for at du ikke glemmer viktige frister og kontrollerer ditt arbeid.

Kom i gang allerede nå

GJØR-LITT-SELV

Du ønsker kanskje å kjøre lønn selv, men vil helst ikke ha ansvar for andre mer kompliserte oppgaver.

Fortell oss dine behov

GJØR-DEG-SELV...en tjeneste

Du overlater hele økonomifuksjonen til oss, slik at du kan fokusere på de mange andre viktige oppgavene i din bedrift.

Spør oss om pris