Bruk av informasjonskapsler (cookies) og personvern

En cookie eller en informasjonskapsel er en liten tekstfil. Når du besøker en nettside, spør siden nettleseren din om å få lagre kapselen på maskinen din.

Vi bruker følgende verktøy til å analysere webtrafikk og levere informasjon.

Analyse
Google Analytics

Annonsering
Google
Facebook
LinkedIn

Vi deler ikke personlig identifiserende informasjon med noen av disse tjenestene hvis du har oppgitt oss din kontaktinformasjon. Informasjon om deg er kryptert og lagret trygt hos Sand Økonomi. Vi er underlagt og følger det norske lovverket. Vi respekterer våre besøkeres eventuelt ønske om å få innsyn, endret eller slettet personopplysninger.

Du kan velge om du vil akseptere informasjonskapsler gjennom innstillingene i nettleseren din. Her kan du normalt angi om du aksepterer lagring av informasjonskapsler fra nettsidene du besøker, fra tredjeparter som er tilknyttet nettsidene og eventuelt om du ønsker å bli varslet hver gang en ny informasjonskapsel blir lagret. I innstillingene til nettleseren finner du også en oversikt over alle informasjonskapsler som er lagret, slik at du kan få oversikt og eventuelt slette uønskede informasjonskapsler.