Skybaserte regnskapsverktøy

God regnskapsproduksjon krever gode systemer. I Sand Økonomi har vi erfaring fra alle relevante regnskapsplattformer, og kan bistå med behovsanalyse, valg av plattform, oppsett og drift.

Det finnes mange velprøvde, rimelige og effektive, automatiserte IT-løsninger på markedet. Vi har lang erfaring med slike systemer og bistår mange kunder med valg av regnskapssystemer. Det riktige systemet gir store besparelser, minsker risiko for feil og presenterer underlaget på en enkel og oversiktlig måte. Har du allerede et system implementert jobber vi med den plattformen du har, og kan bistå til utvikling og effektivisering av den.

De fleste av våre kunder har valgt Tripletex.no som sitt system innen regnskap, økonomi og prosjektstyring. Systemet er fremtidsrettet, enkelt og gir svært god oversikt. Derfor anbefaler vi dette til mange.

For nærmere presentasjon av Tripletex henviser vi til tripletex.no. Vi bistår selvfølgelig med å vurdere om Tripletex er riktig system for deg, og har bistått store selskaper i valg og implementering av Tripletex som økonomi og regnskapssystem.